Concurs (încheiat): două vouchere de cheltuit la Bookfest 2017

luni, 15 mai 2017


Mai e puțin și începe Salonul Internațional de Carte Bookfest, care ajunge anul acesta la a doisprezecea ediție. În perioada 24-28 mai 2017, la Romexpo, peste 200 de edituri vor fi prezente cu noi apariții, evenimente și reduceri. Oaspetele de onoare al ediției din acest an este Suedia. Sub sloganul „Sweden: Creating Stories”, scriitori, ilustratori de carte și editori din Suedia vor participa la lecturi publice, lansări de carte, dezbateri și mese rotunde. Pentru cei mici se vor organiza evenimente și activități interactive, atât în cadrul Bookfest Junior, cât și în spațiul Kids Corner al Suediei. Intrarea la târg și la evenimente este liberă, iar programul țării invitate îl puteți consulta aici.

Sunt sigură că v-ați făcut deja liste cu cărțile pe care vi le doriți de la târg, deși știu prea bine că bugetul nu este niciodată suficient pentru tot ceea ce am vrea să cumpărăm. Vestea bună este că Asociația Editorilor din România, organizatori Bookfest, oferă prin concurs două vouchere cu valoare de 100 lei fiecare. Cu un pic de noroc, puteți câștiga unul dintre cele două vouchere, pe care îl puteți folosi la standul unei edituri, la alegere, între 24-28 mai 2017. 

Pentru a participa la concurs, vă invit să scrieți un comentariu la această postare, în care să îmi povestiți despre experiența voastră la edițiile Bookfest din anii trecuți (cu bune și cu rele) și/sau despre cărțile pe care vi le doriți anul acesta de la târg (dintre noile apariții și nu numai).

Concursul se încheie duminică, 21 mai, ora 12:00. Voi alege cei doi câștigători prin tragere la sorți, cu Random.org, în cursul zilei de duminică, și îi voi anunța atât printr-un update la această postare, cât și pe pagina de Facebook a blogului. Fiți pe fază, pentru că aștept datele de contact ale câștigătorilor (nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon) într-un e-mail la adresa lecturile.emei@gmail.com sau într-un mesaj pe pagina de Facebook până luni, 22 mai, pentru a le trimite organizatorilor. În cazul în care unul dintre câștigători nu mă contactează în timp util, voi face o nouă tragere la sorți. Voucherele vor fi ridicate, în baza unui act de identitate, de la standul Asociației Editorilor din cadrul Bookfest, pe toată perioada târgului.

Update:

Vă mulțumesc tuturor pentru comentarii!
Câștigătorii celor două vouchere cu valoare de 100 lei fiecare sunt Alex Ciprian și Alexandra Roncea. Aștept datele voastre de contact până mâine, 22 mai.




73 de comentarii

  1. De când am plecat din București și m-am restabilit în provincie, în 2012, recunosc că n-am mai ajuns la Bookfest decât de 2 ori, în 2015 și în 2016. Dacă în 2015 am apucat să colind toate standurile și să asist la mai multe evenimente, anul trecut, în 2016, n-am reușit să ajung decât sâmbătă, și mi-am cam blestemat zilele. :)) A fost cumplit de aglomerat și n-am reușit să asist la mai nimic. Deși Romexpo e destul de mare, când era vorba de evenimente locul devenea neîncăpător. Pe de o parte, e foarte bine, înseamnă mult interes pentru literatură și scriitori, dar pe de altă parte e nasol fiindcă trebuie să dai din coate până te plictisești. :/ Poate anul ăsta va fi mai bine, să sperăm!
    Din titlurile nou-apărute sau care vor fi lansate la Bookfest, cel mai mult mi-au atras atenția „Augustus” de Williams, „Un bărbat pe nume Ove” de Backman și „Replica” de Lauren Oliver. Nu știu de ce mi s-a pus pata atât de tare pe ultimul titlu, dar asta e, sunt curioasă de mor și nu mă las până n-o citesc! :))
    Mulțumim pentru concurs, Ema! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Aștept cu mare interes orice ediție de Bookfest pentru ca am parte de lansări interesante, cărți la preturi convenabile (plus cărți pe care nu prea le mai găsesc prin alte parti) și sa nu uitam de acele coșuri cu cărți la reducere. Abia aștept ediția din acest an pentru ca se lansează cartea a 4-a din Tétralogia Napolitana.

    RăspundețiȘtergere
  3. Din experiența anilor trecuți, pot spune doar că m-am întors cu un sac de cărți. Aproape la propriu. Pentru anul acesta, aș alege Simpatizantul și Luminătorii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Experienta de anii trecuti = bucurie pura. Anul asta este invitata Suedia, dorinta mea e sa cunosc personal cat mai multi scriitori suedezi (eu vorbesc suedeza) si sa aflu de la ei ce ii inspira. As alege in primul rand 'Un barbat pe nume Ove', apoi m-as lasa purtata de val si as alege titlurile care imi vorbesc.

    RăspundețiȘtergere
  5. mie nu imi plac pomenile astea, si oricum nu am cum sa ajung la bucfest. sunt un nostalgic al bookarestului, al inghesuielii enorme, al caldurii si al berii beute dupa la motor. nu prea imi doresc nimic in mod deosebit de la acest targ.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acum doi ani, la Bookfest, am castigat un voucher de 100 de lei, printr-un concurs organizat de ei. A fost primul meu Bookfestsi a fost cu noroc. :) L-am cheltuit la standul Editurii Polirom de unde mi-am cumparat cateva titluri cu 50% reducere. Asta e prima si cea mai frumoasa amintire de la Bookfest.

    RăspundețiȘtergere
  7. "Aviatorul" lui Vodolazkin e cap de lista anul acesta. Frumos concurs! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă vrei să te înscrii la concurs, trebuie să specifici un nume.

      Ștergere
  8. Experientele mele de la Bookfest s-au incheiat mereu cu o plasa de carti, deci presupun ca au fost niste experiente care mi-au produs fericire! Imi plac targurile de carte, in special Bookfest, pentru ca este mai generos in reduceri :) La editia de saptamana viitoare astept cu nerabdare sa o iau pe Elena Ferrnate cu ultima carte din tetralogie, Povestea copilului pierdut si sper sa apara si cea de-a treia carte a lui Jon Kalman Stefansson. Si sigur o sa mai gasesc eu ceva!

    RăspundețiȘtergere
  9. Doresc sa-mi cumpar urmatoarele carti:Evgheni Vodolazkin – Aviatorul;
    Ludmila Ulitkaia – Daniel Stein,traducator;
    Jeni Acterial – Jurnalul unei fete greu de multumit

    RăspundețiȘtergere
  10. Evit prima zi. Mi s-a intamplat sa ajung in dupa amiaza primei zile si sa gasesc standurile nepregatite si nici sa gasesc cartile dupa care venisem. Oricare alta zi e foarte ok :)
    Obisnuiesc sa imi fac da, o lista, dar absolut de fiecare data am plecat si cu altele.
    Sunt foarte curioasa de Asterix si Obelix de la ed. Arthur, album anuntat de mai bine de jumatate de an. Voi pune in desaga Fata cu fragi, a Lisei Stromme, si noile carti de poezie din colectia Vorpal, de la Nemira. Plus Scorpia de Anne Tyler. Si Elena Ferrante... :) lista ramane foarte deschisa.

    RăspundețiȘtergere
  11. Bine spus - bugetul nu este niciodata suficient pentru ceea ce vrem sa cumparam. Incerc sa nu mai fac liste, ma las in voia descoperirilor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ador Bookfest pentru că ai de unde alege cărți pentru inima ta! Anul acesta aștept "Femeia cu Părul Roșu" a lui Orhan Pamuk și "Contraviața" a lui Philip Roth dar mai am în vizor multe alte titluri, inclusiv de cărți pentru copii pentru cei doi băieței ai mei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ștefan Ioana Georgiana16 mai 2017 la 14:42

      Am uitat să îmi las numele: Ștefan Ioana Georgiana

      Ștergere
  13. Ștefan Cristian16 mai 2017 la 14:48

    Anul acesta vreau să îmi achiziționez: "Lumină în august" de William Faulkner, "Viața secretă a marilor scriitori" de Robert Schnakenberg și "Un bărbat pe nume Ove" de Frederik Backman.

    RăspundețiȘtergere
  14. Intotdeauna cartile sunt multe, iar bugetul mai mic. Imi doresc in biblioteca noi achizitii de la standul editurii Art.

    RăspundețiȘtergere
  15. Intotdeauna la targ ajung de obicei in prima zi, nu este aglomeratia din weekend si pot sa ma plimb nestingherit printre standuri si sa pot rasfoi noutatile pe care le-au pregatit editurile.
    Zilele de sambata si duminica le rezerv lansarilor de carte, de obicei consult inainte programul afisat pe site-urile editurilor si incerc sa particip la cat mai multe.
    Cat despre lista cartilor intotdeauna aleg noutatile, ea arata cam asa: Aviatorul de la autorul lui Laur, Mary de Aris Fioretos, Simpatizantul, Peisaj dupa Isterie

    RăspundețiȘtergere
  16. Im fiecare an, târgul de carte Bookfest e ca o gura de aer proaspăt în mijlocul vieții încărcate de agitație și graba. Este unul din locurile în care ma plimb relaxat și imi aleg carti noi pentru vara. Astept și anul acesta sa văd noile apariții, dar și pentru cărți apărute de mai mult timp.

    RăspundețiȘtergere
  17. La Bookfest am avut sansa sa ii intalnesc pe cei mai buni scriitori romani contemporani si sa le ascult opiniile despre carti si nu numai! E reconfortant sa te plimbi ore in sir printre carti si sa le rasfoiesti!

    RăspundețiȘtergere
  18. "Portretul lui M" de Matei Călinescu
    "Ascultă cum plâng parantezele" de Nora Iuga
    "Nelinisti vechi şi noi" de Andrei Pleşu

    RăspundețiȘtergere
  19. La ultimul targ am venit cu masina. Apoi am facut mai multe drumuri pana la aceasta ca sa duc cartile pe care nu le mai puteam tine in mana

    RăspundețiȘtergere
  20. Bookfest 2017 ! As cumpara Femeia cu Părul Roșu - Orhan Pamuk ( pentru mine ) si Aviatorul - Evgheni Vodolazkin ( pentru fiul meu ) .

    RăspundețiȘtergere
  21. În 2014 când m-am mutat în Bucureşti am trăit prima experienţă Bookfest şi de atunci nu ratez nici o ediţie. Standul meu preferat este cel al Editurii Humanitas. Întâlnirile cu scriitorii "în carne şi oase" sunt momente de neuitat!!! Nu îmi fac "listă cu cărţi de cumpărat", dar în fiecare an am în minte un titlu pe care îl vreau neapărat. Anul acesta vreau de la Bookfest "Mistica rugăciunii și a revolverului. Viața lui Corneliu Zelea Codreanu" a Tatianei Niculescu. Cu siguranţă voi pleca cu cel puţin 6 cărţi de la Bookfest având în vedere se pot plăti cu cardul, deşi am deja peste 20 de titluri cumpărate şi necitite. E greu să rezişti tentaţiilor de la Bookfest!!!

    RăspundețiȘtergere
  22. Este primul an cand particip la bookfest. O sa fiu acolo ca invitat la 3 evenimente . mi-as dori mult sa castig ca sa pot sa imi i-au cat mai multe carti.

    RăspundețiȘtergere
  23. Experienţele din anii trecuţi au constituit întotdeauna balsam pentru suflet; să vezi atâţia oameni avizi de cultură şi strânşi la un loc este mare lucru pentru o patrie precum este România în ziua de azi. Voi urmări în general cărţi de ştiinţă şi de fotografie, în particular Şapte Scurte Lecţii de Fizică şi, sper eu, Infinitezimal lansat la târg.

    RăspundețiȘtergere
  24. Mi-as dori cartea "Mind and Cosmos" de Thomas Nagel tradusa in romana.

    RăspundețiȘtergere
  25. Imi doresc de la Editura Humanitas "Teorema Vie" de Cedric Villani. Data trecuta am plecat cu mai multe carti decat aveam de gand si bonus Editura Baroque Books&Art mi-a oferit cadou o agenda.

    RăspundețiȘtergere
  26. Nu am mai fost la Bookfest pana acum, acesta este primul meu an in Bucuresti. Sper ca va fi o experienta frumoasa si ca voi gasi cartile pe care mi le doresc: Tetralogia napolitana de Elena Ferrante, ultima carte din serie fiind programata sa apara la Bookfest, Povestea slujitoarei de Margaret Atwood si Poveste despre doua orase de Charles Dickens.

    RăspundețiȘtergere
  27. Imi doresc enorm carti de la Humanitas. "Toata lumina pe care nu o putem vedea" de Anthony Doerr. De cate ori merg la Bookfest ma simt ca intr-o lume paralela, usoara, fericita, parca zbor.

    RăspundețiȘtergere
  28. Anul trecut, am stat o zi intreaga la Targ de la deschidere si pana la inchidere si am fost la o gramada de lansari de carte.Anul asta ma intereseaza in mod special editura Humanitas

    RăspundețiȘtergere
  29. Anul trecut a fost prima mea experienta Bookfest si a fost magic. Bookfest este poarta fermecata spre alte lumi, unele pe care le vrei si altele pe care nu, dar sunt toate acolo si e minunat. Un carusel frumos pe care abia astept sa il revad.

    RăspundețiȘtergere
  30. Incepand din primavara lui 2009 merg la fiecare editie a Bookfest. De obicei, daca am suficient timp, merg vinerea dupa-masa pentru a rasfoi cartile si pentru a ma hotari ce pot cumpara, iar sambata de pe la pranz si pana dupa-amiaza tarziu, trec, cu programul in mana, de la o lansare la cealalta. In fiecare an ma gandesc ca parca e mai frumos, mai aerisit decat la Gaudeamus, dar sunt si mai putine edituri care participa. Dar intotdeauna ma uit fascinata la carti, la oameni, fie ca sunt intelectuali sau anumite persoane publice. Incerc sa iau cateva carti noi, sa obtin si un autograf, dar si carti mai vechi.

    RăspundețiȘtergere
  31. Astept mereu cu interes Bookfest-ul, de cativa ani vizitez fiecare editie. Imi plac zilele de inceput, cand este mai liber si imi place ca, de fiecare data, sunt surprinsa de cate ceva: un expozant, o carte, un eveniment... Orice titlu as urmari, apar si altele care ma conving.

    Imi place Bookfest!

    RăspundețiȘtergere
  32. 💙 Este al doilea an in care vizitez Bookfest si imi e tare drag acest targ de carti datorita faptului ca in fiecare an pica in aceeasi perioda cu ziua mea de nastere. Chiar anul acesta incepe fix de ziua mea! Ador faptul ca toate editurile mele preferate se strang in acelasi loc si pot sa ma plimb printre rafturi sa imi aleg carti si sa ma bucur de reduceri 💙 Am o lista lunga de thrillere si mistere, iar anul acesta am devenit Pasionata de cartile despre self-development. Abia astept sa inceapa Bookfest! 💙

    RăspundețiȘtergere
  33. Anul acesta imi doresc sa achizitionez carti de la editura Humanitas. Printre acestea se numara: Sange si splendoare - Sarah Dunant, Padurea noptii - Djuna Barnes, Toata lumina pe care nu o putem vedea - Anthony Doerr.

    RăspundețiȘtergere
  34. Imi doresc carti de la Nemi pentru fetita mea.

    RăspundețiȘtergere
  35. Gabriela Ursulescu17 mai 2017 la 11:53

    Bookfest este o locul unde poti gasi cărți despre toate si pentru toti. Anul acesta doresc sa cumpar enciclopedii pentru copii si carti de la Oxford University Press.

    RăspundețiȘtergere
  36. Abia aştept să am în bibliotecă autobiografia lui Keith Richards, cel mai nebun dintre excentricii Rolling Stones, dar şi „Femeia cu Părul Roșu”, cel mai recent roman al lui Orhan Pamuk şi „Contraviața”, de Philip Roth. Cele trei cărţi ar fi "must-have-ul" (pentru mine) de anul acesta, dar cred că voi da târcoale şi standurilor cu literatură pentru copii şi adolescenţi. Cărţile au nişte ilustraţii excepţional de simpatice. :)

    RăspundețiȘtergere
  37. Intotdeauna am avut parte numai de surprize frumoase la targurile de carte: aparitii literare una si una, lansari de carte, intalniri cu autori si cititori minunati.
    Anul acesta am pus ochii pe Arhipeleagul altei vieti si Femeia cu parul rosu de la editura POlirom, In ape adanci si Diavoli fragili de la editura Trei.

    RăspundețiȘtergere
  38. Imi doresc sa cumpar de la targ Umbra Muntelui de Gregory David Roberts (poate am noroc si o gasesc la reducere) si Fata din Brooklyn de Guillaume Musso. De abia astept!

    RăspundețiȘtergere
  39. Merg la Bookfest de prin 2010. Imi place atmosfera, ca sunt atatea carti la un loc. De abia astept sa inceapa! As vrea sa cumpar de la editura Trei "Povestea fetitei pierdute" de Elena Ferrante, "Razbunarea ciorilor" de Leigh Bardugo, "Istanbul" de John Freely.

    RăspundețiȘtergere
  40. Vreau să cumpăr "România, o iubire din care se poate muri" și "Fabrica de doctorate sau cum se surpa fundamentele unei nații"

    RăspundețiȘtergere
  41. Bookfest -ul ma duce cu gandul la Borges, care isi imagina paradisul ca fiind o biblioteca. De fiecare data cand strabat printre randurile de carti ma imbat de mirosul cernelurilor ce strabat din file, ma simt mai puternica, traiesc bucuria copilului care-si vede jucariile mult visate pe raft. Asa e si cu aceste minunate carti, la care visam, le cautam , le descoperim. De multe ori mi-am propus anumite carti, dar am plecat cu mult mai multe. Noroc ca se poate face plata cu cardul. Anul acesta mi-am pus pe whishlist 7 carti, dar cred ca vor fi mai multe (ca de fiecare dat):
     '' Aviatorul" de Evgheni Vodolazkin
     '' Amurgul marinarului" de Yukio Mishima
     " Bezna vizibila" de William Styron
     " Un proiect sangeros" de Graeme Macrae Burnet
     "Povestrea lui Genji" de Murasaki Shikibu
     "Pereti subtitiri" de Ana-Maria Sandu
     "Arcanosophia" de Radu Cernatescu

    RăspundețiȘtergere
  42. Ene Alina-Florentina17 mai 2017 la 15:53

    "Răzbunarea ciorilor" de Leigh Bardugo
    "Cronicile lui Magnus Bane "de Cassandra Clare

    RăspundețiȘtergere
  43. Anul trecut am mai castigat un voucher de 100 de lei din care mi-am cumparat colectia Assasins Creed de la OKIAN. A mai trebuit sa platesc 30 de lei dar a fost ok.
    Pentru ca nu eram din Bucuresti, a fost prima editie de Bookfest si am fost foarte fericita.
    Anul asta sper sa fiu la fel de norocoasa pentru ca am o lista luuuunga pe care mi-o doresc.

    RăspundețiȘtergere
  44. In 2013 am fost la Bookfest insotita de primul meu baietel care avea pe-atunci varsta de 7 luni. A fost o experienta minunata, pe care mi-o aduc si-acum aminte cu placere. Am colindat impreuna aproape jumatate de zi toate stand-urile de carti, cu mici pauze de masa, el a fost foarte fericit descoperind atatea culori si atatia oameni frumosi care-i zambeau. Anul acesta intentionez sa mai achizitionez cateva carti pentru copii de la Editura Gama, iar pentru mine cu siguranta imi voi completa colectia cartilor lui Mishima si cu romanul Amurgul Marinarului. Ioana Stefan

    RăspundețiȘtergere
  45. Aș dori să-mi iau Femeia cu Părul Roșu - Orhan Pamuk, Meseria de romancier- Haruki Murakami și Iată-mă- Jonathan Safran Foer

    RăspundețiȘtergere
  46. "De ce este Romania astfel?", "Augustus" si "Arhipelagul altei vieti", toate la Polirom.

    RăspundețiȘtergere
  47. Am venit din provincie in Bucuresti la facultate acum 7-8 ani si anumite circumstante au dus ca si mama mea sa se mute aici. Fiind amandoua niste soareci de biblioteca veritabili, vizitarea targului de carti impreuna a devenit un fel de traditie mama-fiica anuala si nu ratam niciodata Bookfest. Nici anul acesta nu vom ocoli targul si cel mai probabil vom cumpara toate cartile care ne fac cu ochiul ca sa ne chinuim apoi sa le caram acasa.

    RăspundețiȘtergere
  48. Stoian Luminita Nicoleta18 mai 2017 la 00:03

    Aceasta va fi prima editie Bookfest la care voi merge. Astept cu nerabdare sa cumpar carti de la editurile Leda, Humanitas, Polirom, etc. Ma intereseaza carti de autori precum Carlos Ruiz Zafon, Haruki Murakami, Paulo Coelho, Cassandra Clare si multi altii.

    RăspundețiȘtergere
  49. Anii trecuti mi-am luat de la Bookfest carti de la Leda, All si Polirom :D. Anul acesta mi-as dori de la Editura Nemira toate cartile traduse din seria Outlander a Dianei Gabaldon si Armada de Ernest Cline. Si n-ar strica si cateva de la Humanitas Fiction.

    RăspundețiȘtergere
  50. Astept cu nerabdare Bookfest ul de anul acesta. Ma intereseaza autori ca Herman Hesse, Orhan Pamuk, Khaled Hosseini, Elena Ferrante si lista ramane deschisa.
    Multumim pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
  51. Mi-as dori cartile "Casa de langa lac", de Kate Morton, "Padurea noptii", de Djuna Barnes, "Constellation", de Adrien Bosc si multe alte carti de la Humanitas Fiction.

    RăspundețiȘtergere
  52. Nu am mai ajuns la bookfest de ceva anisori, dar acum vreau sa ajung sa rasfoiesc carticele care se gasesc greu si de ce nu si noutati. Poate ma voi opri la Augustus de la Polirom si evident un titlu japonez, literatura mea adorata-Tanizaki.

    RăspundețiȘtergere
  53. Din păcate, nu am ajuns până acum la un Bookfest bucureștean.
    Printre cărțile pe care le-aș vrea se numără „Contraviața” (Philip Roth), „Copilăria lui Kaspar Hauser” (Bogdan Alexandru-Stănescu) și „Ultraviolență” (Bogdan Coșa), toate trei de la Polirom.

    RăspundețiȘtergere
  54. Imi place sa vin la Bookfest an de an si ma bucur anul acesta de intrarea gratuita,imi plac lansarile de carte cu toata aglomeratia lor ,cred ca asta-i farmecul.Imi doresc sa-mi cumpar cartea ^Cand infloreste liliacul^

    RăspundețiȘtergere
  55. Chiripuci Adina19 mai 2017 la 10:34

    Experientele mele se reduc numai la anul trecut pentru ca din nefericire nu citesc de mai multe un an jumate, dar prefer sa vad partea buna si sa ma axez pe viitoarele mele experiente, am mult de prins din urma. Despre ce carti vreau nu as putea zice decat ca nu le vanez dinainte, le aeg de fiecare data la stand, asa ca lista mea de cumparaturi suna asa: Polirom, Nemira, Humanitas si orice imi mai face cu ochiul.

    RăspundețiȘtergere
  56. Imi doresc sa cumpar de la Bookfest Shantaram de Gregory David Roberts si Zulu de Caryl Ferey. Numele meu este Bogdan Frincu.

    RăspundețiȘtergere
  57. DORESC sa cumpar enciclopedii, atlase pentru baietelul meu.ne au placut editiile trecute. Negrea Geanina

    RăspundețiȘtergere
  58. Multumesc pentru sansa! Pentru mine e o mare bucurie targul de carte, il astept cu mare nerabdare, imi fac liste si imi iau zi libera;) sa ma pot bucura in tihna de ultimele aparitii. Anul acesta planuiesc sa completez biblioteca micului meu cititor cu ultimele aparitii editoriale.
    Alina N.

    RăspundețiȘtergere
  59. Nu ratez Bookfest-ul niciodata! Si-mi propun mereu sa cumpar cateva carti. Si cele cateva carti se transforma, mai mereu, in niste sacose cu carti pe care abia le pot duce pentru ca apoi sa le savurez acasa, in liniste,
    Ce vreau de la Bookfest-ul de anul acesta? Cel putin o carte pe care s-o citesc pe nerasuflate:)

    RăspundețiȘtergere
  60. Am fost aproape in fiecare an la Bookfest si de fiecare data am revenit cu cateva carti. Intentionez sa continui traditia :D.

    RăspundețiȘtergere
  61. Daca la Gaudeamus sunt o prezenta constanta de aproximativ 15 ani, la Bookfest am "debutat" de curand. Acum le am pe amandoua in agenda. Pentru anul acesta m-am oprit la urmatoarele volume: Evgheni Vodolazkin - Aviatorul, Mara Wagner - In spatele blocului, Olivier Bourdeaut- Asteptandu-l pe Bojangles si Ioana Bradea - Inalt este numele tau!

    RăspundețiȘtergere
  62. aş vrea să-mi cumpar Contraviața de Philip Roth şi Tetralogia Napolitana de Elena Ferrante

    RăspundețiȘtergere
  63. Imi doresc cateva carti de Guillaume Musso - Central Park, Fata din Brooklyn.

    RăspundețiȘtergere
  64. Brăteanu Ioana20 mai 2017 la 14:40

    Revin cu placere si nerabdare la fiecare editie Bookfest de 7 ani incoace.
    Pregatesc fiecare revenire din timp, incepand cu consultarea programului, lista de carti si evenimente.
    E o bucurie si o sursa de inspiratie continua calatoria de cateva zile, pe care o fac in lumea cartilor. Anul acesta mi-au starnit interesul urmatoarele carti : Arta maestrilor basarabeni din sec XX si Invataturile samanilor Peyotl de la Editura Herald.

    RăspundețiȘtergere
  65. Nu am mai fost la Bookfest până acum. Aș dori de la Editura Litera cărțile Sticletele si Fata dinainte.

    RăspundețiȘtergere
  66. Este prima editie Bookfest la care merg si doresc sa imi iau Aviatorul si Constellation :)

    RăspundețiȘtergere
  67. Aştept cu nerăbdare ca-n fiecare an să răsfoiesc noutăţile de la Bookfest şi sper să mă întorc acasă cu câteva dintre volumele care mi-au atras atenţia: Ana Maria Sandu – Pereţi subţiri, Aurora Liiceanu – Madlena, Orhan Pamuk - Femeia cu părul roșu, Ioana Bradea – Înalt este numele tău, Ioana Bâldea Constantinescu – Nautilus, Lisa Stromme – Fata cu fragi, Djuna Barnes – Pădurea nopţii etc.

    RăspundețiȘtergere
  68. Cred că experiența cea mai placută legată de Bookfest e faptul că de cinci ani a devenit un fel de tradiție să merg împreună cu mama mea. Locuim în orașe diferite și e încă un prilej în plus de a ne întâlni și de a cultiva o pasiune comună - lectura și cărțile.
    Anul acesta mi-ar plăcea să-mi iau de la Bookfest romanul Clarei Uson - "Fiica Estului" de la Polirom, Margaret Atwood - "Oryx și Crake" de la Art, Eowyn Ivey - "Spre marginea luminoasă a lumii" tot de la Polirom, Margaret Wollstonecraft - "În apărarea drepturilor femeilor" de la Herald și "Bandiții" de Eric Hobsbawm de la Cartier.

    RăspundețiȘtergere
  69. La fel ca in ultimii ani planuiesc sa merg la Bookfest. Printre titlurile pe care imi doresc sa le cumpar se numara "Flori pentru Algernon - Daniel Keyes, "Marturisesc ca am trait" - Pablo Neruda, "Scrisori imaginare" - Octavian Paler...si multe altele :)

    RăspundețiȘtergere
  70. De fiecare data cand este Bookfest, ma simt de parca ar fi Craciunul. Este ca o sarbatoare minunata. Astept cu nerabdare sa cumpar volumul 4 din "Lupta mea" - Karl Ove Knausgård.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.